Back to homepage

Gostivari

Komuna e Gostivarit me Qendër për diasporë

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot me ministrin për Diasporë, Xhemal Çupi nënshkruan marrëveshje për hapjen e një Zyre për bashkëpunim me diasporën që do të quhet “Qendra për diasporë”. Këto zyra janë të paramenduara që të kenë

Read Full Article

Drejtori Bexheti vizitoi zyrat e renovuara të filialit në Gostivar

Drejtori i përgjithshëm i Fondit të Sigurimit Pensional dhe Invalidor, Dritan Bexheti ka përuruar zyrat e reja të renovuara të filialit në Gostivar. “Vizitat në filialet e tjera do të vazhdojnë edhe në periudhën në vijim. Do të përpiqem që

Read Full Article

Qeni kafshoi një person në rrugën “Major Çede Filipovski” në Gostivar

Gjashtëdhjetë e katër vjeçari I.Sh. nga Kalishti i Gostivarit, dje (17-nëntor) në ora 09:40 në SPBTetovë ka raportuar se në rrugën “Major Çede Filipovski” në Gostivar, është kafshuar nga një qenendacak.

Read Full Article

Policia gjeti veturën e vjedhur “Chevrolet Spark” në fshatin Çajlë

Pjestarët e policisë të SPV Tetovë– Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, dje (17-nëntor) rrethorës 11:30 në rrugë në Çajle të Gostivarit kanë gjetur veturën “Chevrolet Spark” me targa të Shkupit, përtë cilën e kishte raportuar dje si të vjedhur

Read Full Article

Gostivar, arrestohet personi tek i cili u gjetë heroinë

Dje rreth orës 16:10 në Gostivar, zyrtarët policorë të SPB Tetovë – Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, kanë privuar nga liria personin A.K. nga Leunova e Gostivarit, tek i cili është gjetë heroinë. Pas dokumentimit të plotë të rastit

Read Full Article

Komuna e Gostivarit muajin nëntor ia kushton mbrojtjes së shëndetit të nxënësve

Departamenti për Mbrojtje Sociale, Shëndetësore dhe Mbrojtjen e Fëmijëve pranë komunës së Gostivarit organizoi tribunë për sensibilizimin dhe ndërgjegjësimin e të rinjëve me temë: “Efektet negative në shëndetin mendor dhe fizik nga përdorimi i tepërt i mjeteve teknologjike dhe rrjeteve

Read Full Article

Taravari priti ambasadorin Geer Updated

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari në kuadër të projektit “BE-ja për ju”, në hapësirat e komunës sot priti në takim ambasadorin e Bashkimit Evropian, shkëlqesinë e tij, David Geer. Në takim u diskutua për çështje të rëndësishme si

Read Full Article

Pas rreth dy muajve, zhbllokohet xhiro – llogaria e Komunës së Gostivarit!

Pas rreth dy muaj me xhiro – llogari të bllokuar, Komuna e Gostivarit nga kjo javë i rikthehet normalitetit dhe investimeve. Puna e parë që është bërë, është asfaltrimi i një rruge në fshatin Banjicë e Epërme, tha kryetari i

Read Full Article

BDI-Gostivar: Komuna dhe ndërmarrjet kanë 12.377.000 euro borxhe. Përgjigjet Taravari!

“Janë 12.377.000 euro borxhe të krijuara prej komunës së Gostivarit dhe Ndërmarrjeve Publike në pesë vite (keq)qeverisje. 7.812.000 euro Komuna e Gostivarit, 4.500.000 euro N.P.K Komunalec, 65.000 euro NP Parkingje dhe Gjelbërim”, akuzuan sot nga dega e BDI në Gostivar.

Read Full Article

U mbajt turneu në shah mes nxënësve të shkollave fillore të Gostivarit

40 nxënës nga të gjitha shkollat fillore të qytetit të Gostivarit, sot kanë marrë pjesë në turneun e shahut ndërshkollorë që u organizua nga pushteti lokal në bashkëpunium me klubin e shahut “Gostivari”. Turneu u hap nga kryetari i Komunës

Read Full Article

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...