Back to homepage

Gostivari

Komedia e Xhevdet Jasharit, Visar Etemit dhe Eldin Shirokit, mirëpritet nga publiku gostivaras Updated

Komedia më e re nga aktorët Xhevdet Jashari, Visar Etemi dhe Eldin Shiroki u shfaq të shtunën në mbrëmje në Qendrën për Kulturë në Gostivar. Ishin qindra dashamirë të artit skenik dhe komedisë që mbushën të gjitha karriget e sallës

Read Full Article

BDI publikon borxhet e ndërmarrjeve publike në Gostivar

BDI dega Gositvar vazhdon me publikimin e borxheve në institucion e Pushtet Lokal në Gostivar. Dje e sot ka publikuar borxhet në NPK Komunalec dhe NP Parlingjet dhe Gjelbërim. “4.500.000 euro borxh i krijuar i N.P.K Komunalec – Gostivar. 3.300.000

Read Full Article

Fillon asfaltimi i rrugës në Banjicë të Epërme

Komuna e Gostivarit ka filluar me asfaltimin e rrugës në fshatin Banjicë e Epërme. Rruga ka një gjastësi prej 600 metra, ndërsa në të paraprakisht janë përfunduar të gjitha instalimet nëntokësore. “Gostivari në punë, 600 metra gjatësi asfaltim në Banjicë

Read Full Article

Një delegacion i komunës së Gostivarit për vizitë në Edrene të Turqisë

Në cilësinë e kryetarit të Këshillit komunal të Gostivarit, Valbon Limani bashkë me këshilltarët komunal, kryetarin e Komisionit për Marrëdhënie ndërkombëtare në këshillit komunal Raif Raif dhe pjesë të administratës, u pritën në takim nga Guvernatori i Edrenesë, Hüseyin Kürşat

Read Full Article

Shkrihet akulli mes Kastriotëve dhe KF Gostivari, ka marrëveshje Updated

Më në fund gjetëm një gjuhë të përbashkët sa i përket 7 pikave që u dakorduam ! 1.Emri i klubit do të ngelet i njejti!2.Ngjyrat e klubit ngelen të njejtat!3.Në rrjetet sociale do të shkruhet vetëm në gjuhën angeleze!4.Në rrjetet

Read Full Article

Sot Komunën e vizituan nxënësit e shkollës “Bashkimi”

Sot Komunën e Gostivarit e vizituan nxënësit e klasave të IV-ta të ShFK “Bashkimi”. Gjatë vizitës ata u njohën nga afër me punën e Komunës dhe vizituan zyrat e punës, ku takuan edhe kryetarin Taravari dhe patën rastin të përshëndeten

Read Full Article

U ndanë vendime pune për 12 kuadro në Shtëpinë e Shëndetit në Gostivar Updated

Nga ana e Drejtorit D-r Jamin Sinani në IPSH Shtëpia e Shëndetit në Gostivar, sot u bë ndarja e vendimeve të punës në kohë të pacaktuar për 10 punëtor shëndetësore dhe 2 vozitës të automjeteve. Me vendine pune janë pajisur

Read Full Article

BDI – Gostivar: Borxhi i komunës ka arritur në 7.812.000 euro! Updated

7.812.000 euro borxhi i krijuar i komunës së Gostivarit në pesë vite (keq)qeverisje. 300.000 euro vetëm në tre muajt e fundit. Arben Taravari thotë: Nejse s’ka lidhje. Komuna e Gostivarit është renditur në vendin e 9-të në shtet sipas shumës

Read Full Article

Kastriotët – Gostivar me peticion: Kryesia e KF Gostivarit, jashtë!

“Së shpejti fillojmë me mbledhjen e nënshkrimeve për largimin e kryesisë së klubit. Kjo është vetëm hapi i parë për largimin e propagandistëve. Për aksionet tjera do të informoheni ditve në vazhdim”, qëndron në njoftimin nga tifo grupi Kastriotët nga

Read Full Article

Reagim i drejtuesve të K.F “Gostivari”: Janë grupe politike Updated

Reagim i drejtuesve të K.F “Gostivari”: Ata që kërkojnë dorëheqjen e presidentit janë grupe politike Duke iu drejtuar të gjithë banorëve të Gostivarit; Ne jemi ekipi i të gjithë Gostivarasëve. Në kështu rrethana, asnjë grup tifozësh nuk do të vazhdonte

Read Full Article

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...