FOTO LAJM | Bejta jep një porosi nga Manastiri

"I njëjti emocion sa herë që e vizitoj Muzeun e Manastirit. Brenda katër anëve të murit shfaqen një histori e lavdishme dhe hija e shumë personaliteteve të shquara të kauzës...

VMRO-DPMNE e dorëzoi propozim ligjin për rritjen e pensioneve

Grupi parlamentar i VMRO-DPMNE sot në Kuvend ka dorëzuar propozim ligj për ndryshimin e Ligjit për Sigurim Pensional dhe Invalidor, me të cilën kërkojnë që përsëri të kthehet ligji i...

DAP konstaton parregullësi te firmat nga “Reket”, kanë fshehur tatim dhe të ardhura

Në Lidhjen Ndërkombëtare, kryetar i së cilës është Bojan Jovanovski, janë kryer dy kontrolle për tatimin mbi fitimin dhe tatimin mbi të ardhurat personale në periudhë prej 2017 deri në...

Gashi takohet me delegacionin e Shqipërisë në Asamblenë Parlamentare të NATO-s

Gjatë Asamblesë Parlamentare të NATO-s në Londër e takova delegacionin e Shqipërisë në përbërje: Mimi Kodheli, Xhemal Qefalia, Nimet Musaj dhe Myslim Murrizi. Në fokus të bisedave tona në frymë...

7 ushqime që mund të hani pa u shëndoshur

Duket e pabesueshme, por në fakt ekzistojnë ushqime që mund t’ju shuajnë urinë e t’i shijoni pa shtuar kilogramë. Çelësi është të konsumoni një vakt që ka vlera të larta...

NASA: Zbarkimi i njerëzve në Mars do të bëhet në 2023

NASA ka projektuar në vitin 2033 zbarkimin e parë të qenieve njerëzore në Mars. Për të zbuluar sekretet e tij, astronautët do të duhet të qëndrojnë në planetin e kuq...

Mikroqark nën lëkurë në vend të parave

Një mikroqark, vetëm pak milimetra në përmasa, po vendoset brenda lëkurës së shumë personave në Suedi, në vendin e parë që po e heq pothuajse plotësisht përdorimin e parave tradicionale....

Sipas studimeve të fundit, rrjetet sociale dëmtojnë trurin

Rrjetet sociale janë një mënyrë e shpejtë komunikimi. Por është edhe e dëmshme. Kjo për shkak të intensitetit të madh të marrjes dhe përpunimit të mesazheve në një kohë të...