Kronika

Në udhëkryqin në mes të rrugëve ,,Vëllezërit Gjinovski,, dhe ,,JNA,, në Gostivar, më datë 29 maj rrethë orës 14.50 minuta, vetura e tipit ,,Mercedes,, me targa të Republikës së Italisë, e drejtuar nga 60-vjeçari F.A. nga fshati Balindoll i Gostivarit, ka aksidentuar këmbësorin F.A. 45 vjeç nga fshati Banjicë eLexo më shumë

Më datë 20 maj, rreth orës 11.00, personi F,B. 53-vjeç nga Gostivari, ka paraqitur në lagjen ,,Cigllana,, në Gostivarë, ka vërejtur një mjet eksplodues, njofton Gostivari Sot  Menjëherë, është dalë në vendin e ngjarjes, ku janë kryer hetimet, dhe është vërtetuar se bëhet fjalë për minë Trombloni (funksionale), të cilën përfaqësusit e Direksionit për mbrojtje dheLexo më shumë

Më datë 20 maj, në repartin urgjent të Spitalit të përgjithshëm ,,Ferid Murat,, të Gostivarit, në gjendje kontaktibile është pranuar 20- vjeçarja nga Gostivari, e cila paraprakisht ka konzumuar një sasi të caktuar preparatesh toksike higjienike, njoftuan nga Policia e Gostivarit.  Pasë dhënjes së ndihmës mjeksore, është lëshuar në shërim shtëpiak, ndërsa shkaqet për helmimin kanëLexo më shumë

Më datë 16 maj, rreth orës 16.30 minuta, personi T.T. 21-vjeç nga Gostivari, ka paraqitur se duke lëvizur me motoçikletën e tij në rrugën prej fshatit Çegran në drejtim të Çajles, dy persona me motoçikletë, e kanë sulmuar dhe kanë filluar ta rahin me boksë hekuri, dhe me gjësende prej druri duke e rahur në pjesënLexo më shumë

Më datë 16 maj rreth orës 17.00, pjestarë të policisë të Sektorit për punë të brendëshme Tetovë, Stacioni policorë Gostivarë, kanë kyer bastisje në banesë, në rrugën ,,Beliçica,, në Gostivar, në të cilën me qera kanë banuar A.I.31- vjeçar nga Shkupi, dhe Z.R. 34-vjeçare nga Rostushe, transmeton Gostivari Sot.  Gjatë bastisjes, e cila është realizuarLexo më shumë

Më datë 7 maj, rreth orës 18.00, personi J.Ç. nga fshati Çegran-Gostivar, duke çmontuar elementet nga skelet metalike, në të cilën ka punuar në fshatin Forinë, ka humbur baraspeshën dhe është rrëzuar në platformën e fundit të skeles, njofton Gostivari Sot “Nga rrëzimi, J,Ç. ka marë lëndime të rënda trupore, ( frakturë në këmbën eLexo më shumë

Policia e Gostivarit ka dalur me detaje nga aksidenti i kobshëm i cili ndodhi dje pasdite në aksin rrugor Gostivar – Kërçovë. Viktima është 32 vjeçar Senad Pajaziti ng Gostivari, njofton  Gostivari Sot Nga Policia njoftuan zyrtarisht që aksidenti ndodhi në gurroren e parë të aksit Gostivar – Kërçovë reth orësLexo më shumë

Më datë 1 Maj, rrethë orës 09.20 minuta, në spitalin klinik të Tetovës, është sjelllë personi me iniciale L.J. 64 vjeç, nga fshati Bërvenicë –Tetovë, me Frakturë në kokë, ku pas dhënjes së ndihmës mjeksore, menjëherë është transferuarë në klinikat e Shkupit, trasmeton Gostivari Sot  I lënduari L.J. së pari ka pësuar goditje nëLexo më shumë

Më 26 prill, prej orës 12.00-17.00, efektivët e policisë, në SPB Tetovë, kanë kryer kontroll aksion, ndaj autobusëve dhe taksi veturave, pjesëmarës në transportin publik të udhëtarve, njofton Gostivari Sot.  Me aktivitetet kontrolluese në rrajonin më të gjërë të Tetovës, gjithësej janë kontrolluar 40 mjete të këtilla, ku janë zbuluar 19 lëshime- kundërvajtje. Paregullsitë janë vërejturLexo më shumë

Më datë 27 prill, rreth orës 01.20 minuta, në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murat,, në Gostivarë, është pranuar personi me iniciale N.A. 40 vjeç nga fshati Vrapçisht-Gostivar, i icili paraprakisht ka konzumuar dhe është helmuar me 40 tableta, shkak që ka humbur ndjanjat dhe është rrëzuar para qebaptores së fshatit, transmeton Gostivari Sot.  Të njëjtitLexo më shumë