Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Gostivari Sot

Portali i pavarur informativ në gjuhën shqipe “Gostivari Sot” zyrtarisht filloi me misionin e informimit te popullatës me datë 22 Nëntor 2017, në ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe.  Gostivari Sot është portali i vetëm legal në territorin e gjerë të Komunës së Gostivarit. Misioni ynë mbetet promovimi i vlerave të Gostivarit me rrethinë, dhe mbi gjitha informimin e drejtë të opinionit publik. Redaksia e portalit informativ Gostivari Sot përbëhet nga gazetarë profesionist nga qyteti i Gostivarit.

Tetë raste të reja me Covid 19 në rajonin e Gostivarit

Nga testimet e 24 orëve të fundit edhe tetë banorë në rajonin e Gostivarit kanë rezultuar pozitiv me virusin korona. Nga raste e reja, dy janë nga Gostivari, kurse gjashtë nga Vrapçishti. Sipas informacioneve të Shtabit ndërkomunal të emergjencave në…

Filloi ora policore në Gostivar dhe të gjithë Maqedoninë e Veriut

Në orën 21:00 filloi ora policore për qytetarët e të gjitha komunat në qytetin e Shkupit, komunat përreth Shkupit të Haraçinës, Zhelenikovës, Ilinden, Petrovec dhe Studeniçan, në Kumanovë, Likovë, Shtip, Karbinci, Tetovë, si dhe komunat Bogovinë, Bërvenicë, Tearcë, Zhelinë dhe…

Promovohen investimet në shkollën “Bashkimi”

Të gjitha klasat e para në shkollën fillore “Bashkimi” në Gostivar kanë pamje të re. Të reja janë edhe banjot, të cilat janë rregulluar sipas standardeve të fundit, zhveshtoret dhe palestra sportive. Për të parë nga afër investimet e fundit…

Spitali Gostivarit pajiset me steriliziues anti Covid 19

Spitali i Përgjithshëm i Gostivarit, ka bërë promovimin e një aparati të ri, gjegjësisht të sterilizatori të ajrit, i cili mundëson edhe zhdukjen e virusit korona përmes rrezeve ultar-vjollcë. Aaparati vjen si donacion nga Qendra Ndërkombëtare për Paqë dhe Tolerancë,…