Një paciente e moshës 39 vjeçare nga Gostivari…

Ministria e Shëndetësisë bënë të ditur se vetëm gjatë ditës së djeshme janë kontrolluar gjithsej 14 pacientë me simptome të fruthit. Pas kontrollit, nga Klinika për Sëmundje Infektive informojnë se është hospitalizuar vetëm një paciente…

Qeveria do të ndërton çerdhe në komunën e…

Qeveria e udhëhequr nga LSDM e përkushtuar punon në realizimin e angazhimeve për sigurimin e kushteve kualitative dhe të dinjitetshme për rritje dhe zhvillim të fëmijëve. Me mbështetjen nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale,…

Fillon regjistrimi në çerdhe i fëmijëve të moshës…

Prej 01.02.2019 deri më 15.02.2019, do të bëhet regjistrimi i fëmijëve të moshës parashkollore në Kopshtet e fëmijëve dhe Qendrat për zhvillim të hershëm fëmijëror, edhe atë: Në Kopshtin e fëmijëve në fshatin Çegran për fëmijë…

Fillon regjistrimi në çerdhe i fëmijëve të moshës…

Prej 01.02.2019 deri më 15.02.2019, do të bëhet regjistrimi i fëmijëve të moshës parashkollore në Kopshtet e fëmijëve dhe Qendrat për zhvillim të hershëm fëmijëror, edhe atë: Në Kopshtin e fëmijëve në fshatin Çegran për fëmijë…

Ky është 34 vjeçari nga Gostivari që ndërroi…

Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur mbrëmë në fshatin Trudë, në magjistralen Prishtinë- Podujevë. Burime të Indeksonline bëjnë me dije se viktima është Xh.Selami 34 vjeç nga Gostivari i Maqedonisë. Lëndime të rënda trupore…

Humb jetën një 21 vjecar, në një aksident…

Sot rreth orës 12 e 50 minuta, nga Ndihma e shpejtë e Gostivarit kanë njoftuiar se kanë pranuar 3 persona të lënduar, ku tek njëri prejt tyre është konstatuar vdekja, ndërsa tek dy tjerët lëndime…