Sekretariati i Vetëqeverisjes Lokale në BDI do të udhëhiqet nga Nevzat Bejta

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 29 Tetor, 2022 15:36 Updated

Zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani në një deklaratë për media tregoi emërimet e reja të  drejtuesve të sekretariateve të partisë. Nga 16 sekretariate, 4 do të drejtohen nga dega e Gostivarit. Sekretariati i Punëve të Jashtme do të drejtohet nga Arta Bilalli, Sekretariati i Sistemit Politik nga Ali Musliu, Sekretariati i drejtësisë nga Valdet Xhaferi dhe Sekretariati i Vetëqeverisjes Lokale nga Nevzat Bejta.

Ja sekretariatet dhe emërimet:

Sekretariati i Mbrojtjes –ilmi Selami

Sekretariati për Siguri-Zemri Qamili

Sekretariati i Punëve të Jashtme-Arta Bilali

Sekretariati i Sistemit Politik-Ali Musliu

Sekretariati i Ekonomisë dhe Financave-Avni Saliu

Sekretariati i Shëndetësisë-Haris Karaxhenemi

Sekretariati i drejtësisë-Valdet Xhaferi

Sekretariati i transportit dhe Lidhjeve-Nebi Rexhepi

Sekretariati i Bujqësisë,pylltarisë dhe zhvillimit rural-Besir Jashari

Sekretariati  i Shoqërisë informatike dhe Administratë-Avni Rustemi

Sekretariati i punës dhe politikës sociale-Armend Asllani

Sekretariati i Arsimit dhe Shkencës-Teuta Arifi

Është krijuar edhe departamenti i ri për përkujdesje dhe trajtim të familjeve të dëshmorëve dhe invalidëve të luftës do të drejtohet nga Rafiz Halili.

Për shef kabineti është riemëruar Artan Grubi, Këshilltar për shëndetësi, Ilir Hasani, zëdhënës Bujar Osmani, zëvëndës i zëdhënësit, Arbër Ademi. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 29 Tetor, 2022 15:36 Updated