Po vdes, ta ndihmojmë Isakin nga Shkupi

“Po jua le femijet amanet” Isaki nga Shkupi po numeron minutat e fundit, semundja e kancerit po e gerryen. femijet i qajne nate e dite tek koka. Meraku i tij, para se te mbylle syte…

“Fshesa”, në pritje të takimit Zaev- Ahmeti

Kur saktësisht do të fillojnë ndryshimet në strukturat udhëheqëse në nivel ministror, në institucione shtetërore, komuna ku shteti është i përfaqësuar me disa institucione shtetërore dhe kur do të niset me “fshesën” e paralajmëruar varet…

Zaev: Në dy javët e ardhshme, do të…

Kryeministri Zoran Zaev theksoi sot se gjatë dy javët e ardhshme do të merren vendime serioze për ndryshime në Qeveri dhe organe tjera, por edhe për procesin e anëtarësimit në BE. “Siç e dini të…

Agjencia e re për zbulim ende s’ka adresë

Partitë politike do të propozojnë ligj tërësisht të ri për mbikëqyrje parlamentare mbi shërbimet e zbulimit, kjo sipas informatave, tek të cilat erdhëm, është dakorduar në takimet ndërmjet pushtetit dhe opozitës në kuadër të reformave…

Vendet e Ballkanit në faza të ndryshme të…

Caku i orientimit të vendeve të Ballkanit Perëndimor është anëtarësimi në Bashkimin Evropian, por vendet e këtij rajoni nuk kanë bërë hapa të njëjtë në rrugën e integrimeve evropiane dhe për më shumë, rruga e…

Nuk ka ndyshim të çmimeve të naftës dhe…

Nuk ka shok të çmimeve për blerësit nga liberalizimi i përkohshëm i tregut të naftës dhe derivateve të naftës për shkak të vakuumit juridik të shkaktuar me mosnënshkrimin e ndryshimeve të Ligjit për energjetikë nga…

Rriten çmimet e cigareve

Valë e re e çmimeve të cigareve në Maqedoninë e Veriut. Nga java e kaluar, një numër i madh i dyqaneve një pjesë të cigareve nga brendet e ndryshme po shiten më shtrenjtë për 5…

Gurët e mëdhenj bien në asfalt, pengesë në…

Në aksin rrugor Dellçevë – Makedonska Kamenicë në afërsi të fshatit Dramçe për shkak shembjes së madhe ka pengesë në qarkullimin e automjeteve. “Gjendja kërkon që të gjithë që udhëtojnë në këtë aks rrugor të…