Është sulmuar fizikisht një banor i Gostivarit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Dhjetor, 2022 11:45

Është sulmuar fizikisht një banor i Gostivarit

T&S

Me datë 25.12.2022 në ora 15:00 në Policinë e Gostivarit, S.I.(37) nga Çegrani i Gostivarit, ka raportuar
se në ora 12:20 në vendin e tij të punës në rrugën e “Ilindenit” në Gostivar është sulmuar fizikisht nga
personi L.J.(28) nga Gostivari.

I raportuari është paraqitur vetë në komisariat rreth orës 13:00 dhe pas zbardhjes së rastit do të vijojë parashtresë përkatëse.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Dhjetor, 2022 11:45

03
Jan
Punonjësit policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar,...
03
Jan
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme-Gostivar,...