Zv/Ministri Abedini nga Debreshi: 2023 vitë i frytshëm dhe produktiv për bujqit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 5 Janar, 2023 18:29

Zv/Ministri Abedini nga Debreshi: 2023 vitë i frytshëm dhe produktiv për bujqit

Zv/Ministri i Bujqësisë Pylltarisë dhe Ekonomisë së ujërave Abdylshyqyr Abedini vitin 2023 e ka filluar duke promovuar projektetet dhe mbështetjet e këtij dikasteri që i ofron për qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Ai nga vendëlindja e tij Debreshi ka nënvizuar se do të jetë krah bujqëve duke theksuar se 2023 do të jet vit i frytshëm dhe produktiv.

Po e fillojmë vitin 2023 me prezantimin e programeve për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural duke filluar nga fshati im Debreshi, duke i informuar bujqit për mënyrën e shfrytëzimit të këtyre masave.

Pas dëshirës së madhe dhe përpjekjeve për gjithë bujqit, ashtu edhe për vendlindjen time, jemi duke kontribuar drejt mundësimit të informimit dhe mbështetjes tonë në programet që i ofrojmë ne si ministri për bujqit!

Do të jemi gjithmonë në dispozicion dhe në përpjekje për t’u ndihmuar atyre, duke marë parasysh tokën pjellore që e ka dhe bujq të përkushtuar për punën që e bëjnë.

Me shumë punë dhe vullnet, gjithmonë do të jem i gatshëm për t’u përgjigjur për nevojat dhe kërkesat e tyre! Ka shkruar Abedini në Facebook

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 5 Janar, 2023 18:29