Zjarr në fshatin Forinë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Shkurt, 2024 18:03

Zjarr në fshatin Forinë

“Për shkak të kushteve të motit ju njoftojme se po luftohet me vatra zjarri ne fshatin tone, dhe jo vetem”, njoftuan nga fshati Forinë

Nuk dihen shkaqet e shkaktimit të zjarrëve, por era e fortë po i përhap ato.

Pas shuarjes dhe lokalizimit të vatres se parë, njësitë e zjarrëfikësve po luftojnë në shuarrjen e vatrës se dytë.

“Apelojme deri te banoret që të kenë kujdesë të vecante, dhe në rast të detektimit të lajmërohen në njësine e zjarrëfikësve në Gostivar, në linjën telefonike 193”, thuhet në njoftimin ngq fshati Forinë.

Falëmenderim të veçantë djemve të guximshëm të Njësisë zjarrëfikëse Komuna e Gostivarit, përfundon njoftimi.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Shkurt, 2024 18:03