Zënkë fizike në Gostivar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Qershor, 2020 12:08
Dje (21-qershor) në ora 12 e 30 minuta, 58- vjeçari F.R. nga Gostivari, në SPB Tetovë ka denoncuar se të njëjtën ditë rreth orës 11 e 30 minuta, në rrugën ,,Dimitar Vllahov” në Gostivar, ka qenë i sulmuar fizikisht na 37- vjeçari H.B gjithashtu nga Gostivari.
Për një kohë të shkurtë personi H.B. është arestuar në Stacionin policorë Gostivar, rasti tërësisht është zbardhur dhe ndaj tij është përgaditur parashtresë adekuate.
Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Qershor, 2020 12:08