Zënkë fizike në Banjicë të Poshtme

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 1 Korrik, 2020 12:06

Dje (30-qershor) në ora 21 e 15 minuta, 29-vjeçari A.I. nga Gostivari në SPB Tetovë ka denoncuar se, rreth orës 19 e 15 minuta në Banjicë të Poshtme të Gostivarit, ka qenë i sulmuar fizikisht nga më shume persona, ku disa prej të cilëve i ka njohur edhe më herët.

“Pak më vonë janë privuar nga liria dhe janë thirrur në Stacionin policorë Gostivar gjithsej pesë persona të moshave prej 21 deri 43 vjeç të gjithë nga Banjica e Poshtme, për shkak të dyshimit se kanë qenë të involvuar në këtë rast” , njoftuan nga Policia

Merren të gjitha masat dhe aktivitetet për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 1 Korrik, 2020 12:06