Vjollca Izairi nga Gostivari sërish do të referojë në ndeshjen derbi mes PSG dhe Manchester United

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Tetor, 2023 12:17 Updated

Vjollca Izairi nga Gostivari sërish do të referojë në ndeshjen derbi mes PSG dhe Manchester United

Referja gostivarase me stemen e FIFA-së, Vjollca Izeiri, sërish ka marrë besimin nga UEFA që të referoj ndeshjen derbi të Ligës së Kampioneve në konkurencën e femrave ndërmjet PSG dhe Manchester United. Ndeshja e kthimit në ligën e kampioneve që konsiderohet ndeshje derbi që në ndeshjen e parë përfundoi me rezultat baraz, 1:1.

Ndeshja luhet me datë 18.10.2023 në ora 20:00 në stadiumim “Parc de Princes” në Paris dhe referohet nga ekipi i katër refereve nga Maqedonia e Veriut, ku pjesë e ekipit e tij janë: Ivana Projkovska, Vjollca Izeiri, Elena Sokleska-Ilievski si dhe Irena Velevackovska.

Vlen të permendet që referja shqiptare nga Gostivari, Vjollca Izeiri më herët ka referuar edhe ndeshje tjera të nivelit të lartë si në ligën e kampioneve, ekipe siç janë: Real Madrid, Barcelona, Arsenal, Bayern Munchen e kështu me radhë, si dhe ndeshje ndërmjet shteteve duke u referuar edhe kombeve me traditë futbolli siç është Gjermania, Anglia, Italia ku si zakonisht prezenca e tifozëve është e lartë me mbi 30.000 shikues.

Për shqiptaren Vjollca Izeiri nga Gostivari ky delegim është dëshmi shtesë për ngritjen e nivelit të saj, duke arritur të bëhet ndër arbitret femra më të mira në rrafshin mbarëkombëtar. Deri tani Izeiri ka referuar në më shumë se 50 ndeshje ndërkombëtare.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Tetor, 2023 12:17 Updated