Vjodhën në Gostivar, pranga për dy banorë të Prilepit!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Nëntor, 2022 11:34

Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq” në Gostivar, zyrtarë policorë të SPB Tetovë – DPB Gostivar kanë privuar nga liria personat E.Q.(27) dhe A.R.(47), të dy nga Prilepi, të cilët disa ditë më parë ka marrë në mënyrë të paligjshme një pajisje saldimi dhe më pas e ka shitur.

Rasti është duke u dokumentuar dhe ndaj tyre do të vijojë kallëzimipërkatës.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Nëntor, 2022 11:34