Viti i Ri shkollor, oferta më e lirë dhe më e mirë në qytet : ETC – Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Gusht, 2023 04:15 Updated

Viti i Ri shkollor, oferta më e lirë dhe më e mirë në qytet : ETC – Gostivar

Lapsi, Kimiku, Fletorja, Gërshërët, Goma, Mbresja, Bllok për vizatim, Librat, Çanta, Shkumsi, Shpuza, Ngjyrat, Markeri, Vizorja, janë mjetet kryesore të nevojshme për fillimvitin shkollor, për të cilat këto ditë po flitet në familjet tona.

Para fillimit të vitit shkollor, prindërit tashmë kanë filluar përgatitjen e fëmijëve për shkollë.

Blihen fletore, mjete shkollore, çanta shpine dhe materiale të tjera shkollore.

E furnizuar me shumicë dhe me zgjidhje të madhe, me çmimet më të lira në treg, këto ditë ETC – Gostivar ka nisur aksionin vjetor “Back to school” duke ofruar ofertën më të pasur dhe më të lëvërdishme në treg.

Oferta është e madhe kurse çmimet varen nga marka dhe cilësia e materialeve.

Mund të gjenden materiale më të lira dhe më të shtrenjta, varësisht nga kërkesat e konsumatorëve.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Gusht, 2023 04:15 Updated