Viti i Ri, dekorohet sheshi i qytetit në Gostivar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 19 Dhjetor, 2021 15:35

Viti i Ri, dekorohet sheshi i qytetit në Gostivar

Komuna e Gostivarit vendosi që mjetet e dekorimit të qytetit me rastin e festave të fundvitit, të dedikohen për Qendrën për autizëm “Blue puzzle”, por dekorimet e vitit të kaluar janë përshtatur dhe vendosur përsëri në sheshin e qytetit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 19 Dhjetor, 2021 15:35