Vendimet e reja për izolim të 8 banorëve të Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Shtator, 2020 11:41

Gjatë kësaj periudhe kohore, në rajonin e Tetovës dhe Gostivar, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, janë përgaditur vendimet e reja për izolim për 7 persona (TE) dhe 8 persona (GV), njofton Gostivari Sot 

 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Shtator, 2020 11:41