Vendime për izolim të 24 personave nga Gostivari

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Korrik, 2020 12:06

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në periudhën (05/06-korik), për parandalimin e  përhapjes së virusit Kovid-19, ndaj 68 personave (TE-51 dhe GV-35) janë përgaditur fletëpagesa për kundërvajtje për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës së epidemisë”, në bazë të nenit 6 nga Dekreti i posaçëm i qeverisë, gjegjësishtë për mosmbajtje të maskave mbrojtëse.

Gjatë kësaj periudhe nga ispaktorati shtetërorë sanitar dhe shëndetësorë janë përgatitur vendime
për izolim për 24-persona (GV-24), kurse janë kontrolluar 933 persona (TE-810 dhe Gv-123) me
vendime të tilla.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Korrik, 2020 12:06