Vendim zyrtar : Ngjitëse me shenjën “NMK” në vend të targave të reja

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Maj, 2023 20:14

Vendim zyrtar : Ngjitëse me shenjën “NMK” në vend të targave të reja

 Me propozim të MPB-së, Qeveria e RMV-së në seancën e sotme mori vendim që në vend të targave të reja, të vendosen ngjitëse me shenjën “NMK”,

“Në shërbim të qytetarëve, vendosja e këtyre afisheve do të shmangë kosto shtesë financiare për lëshimin e më shumë dokumenteve/licencave/certifikatave të reja, të cilat kanë të bëjnë me numrin e targës së regjistrimit dhe njëkohësisht detyrimin për të shënuar kodin e ri të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të respektohet plotësisht”, thuhet në njoftimin e ministrit të Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Maj, 2023 20:14