Valdet Xhaferi mori pjesë në panel diskutimin mbi të ardhmen e RMV

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Janar, 2023 16:08

Valdet Xhaferi mori pjesë në panel diskutimin mbi të ardhmen e RMV

Sot në Qendrën Rinore YCC në Gostivar u mbajt diskutimi me temë “Le të flasim për sfidat dhe të ardhmen e Maqedonisë së Veriut”. Në këtë takim i pranishëm ishte edhe kryetri i degës së BDI në Gostivar, Valdet Xhaferi.

“Sot në qendrën rinore YCC u mabjt panel diskutimi me temën “Le të flasim për sfidat dhe të ardhmen e Maqedonisë së Veriut” me ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup Angela Price Aggeler”, tha Valdet Xhaferi, kryetar i degës së BDI në Gostivar. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Janar, 2023 16:08