Ushqim për të gjithë, nesër hapet Restorant Sara në Gostivar. Jeni të mirëseardhur!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 5 Mars, 2023 16:29 Updated

Ushqim për të gjithë, nesër hapet Restorant Sara në Gostivar. Jeni të mirëseardhur!

Nga ora 5 e 30 të mëngjesit hap dyer për ju Restorant Sara te Stacioni i Autobusëve në Gostivar. Tradita e brendit të mirënjohur “Bon Voyage”, vazhdon me shumë risi të tjera nga stafi i ri drejtues i Restorant Sara.

Menura e Restrantit do të jetë e begatë, duke nisur nga ushqimet e mishit në zgarë dhe kuzhina e pasur e Restorant Sara.

Për klientët e vet, Taverna Sara do të shërben çorbën me recetën unikate, , muskul viçi në hellë, gullash me mish viçi, pasule me lëngë dhe tafçe në tavë prej balte, mish pule, qebam me recetën e sjellë nga Turqia, sozhuk me recetë të Novi Pasarit, fileto pule në zgarë, oriz, makarona dhe garnirë të begatë.

Sallatat e ndryshme, dhalli natyral, taratura dhe pijet e ndryshme joalkoolike do të jenë pjesë e shërbesës për ju.

E nëse zgjodheni herët në mëngjes, Sara do tu shërben me kafe nga ora 05:30. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 5 Mars, 2023 16:29 Updated