U prezantojmë një super porojekt me tulla të “Chicago Stone LLC”

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Qershor, 2020 11:50

Chicago Stone LLC u prezanton një projekt të veçantë nga Zhelina e Tetovës me tulla amerikane të kompanisë.

“Ky është projekt më i veçantë nga të tjerët ngaqë shumica e projekteve me tullat tona janë elemente të jashtme dekorative dhe mure, ndërsa ky projekt është një shtëpizë e ndërtuar me tullat amerikane dekorative”, shprehen nga kompania.

Përparësia e tullave tona për ndërtimin e shtëpizave është fakti se objekti nuk ka nevoj për meremetim dhe fasadim, si edhe efekti i jashtëzakonshëm estetik, që e japin tullat amerikane.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Qershor, 2020 11:50