U ndanë vendime pune për 12 kuadro në Shtëpinë e Shëndetit në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 10 Nëntor, 2022 12:27 Updated

Nga ana e Drejtorit D-r Jamin Sinani në IPSH Shtëpia e Shëndetit në Gostivar, sot u bë ndarja e vendimeve të punës në kohë të pacaktuar për 10 punëtor shëndetësore dhe 2 vozitës të automjeteve.

Me vendine pune janë pajisur pesë doktorë të mjekësisë, po aq motra medicinale, si dhe dy vozitës.

“Drejtori D-r Jamin Sinani përgëzoj punëtorët shëndetësor për marrjen e vendime punë në kohë të pacaktuar duke shtuar se ky akt duhet të shërben si motiv më tepër për përkushtimin e tyre në punën profesionale”, njoftuan nga IPSH Shtëpia e Shëndetit në Gostivar. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 10 Nëntor, 2022 12:27 Updated