U mbajt manifestimi tradicional “Korita Feston” 2023.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Korrik, 2023 14:28

U mbajt manifestimi tradicional “Korita Feston” 2023.

Nën organizimin e Shoqatës “KORITA THËRRET” edhe këtë vit u mbajt Manifestimi tradicional “KORITA FESTON” 2023.

Ishte një eksperiencë e bukur për Shoqatën “Korita Thërret” që të mirëpret me qindra gurbetqarë për t’u takuar me shokë dhe familjarë, për disa orë në vendin ku jetuan të parët tanë.

Në emër të kryesis së Shoqatës “Korita Thërret” falemenderojm nga zemra të gjithë aktivistët që dhanë maksimumin për organizimin e këtij manifestimi.

U ndamë me shpresën për vazhduar përsëri këtë manifestim edhe në vitet e ardhshme. Mirutakofshim në aktivitetet e ardhëshme, uruan nga shoqata dhe faliminderuan donatoret dhe pjesemarresit ne manifestim.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Korrik, 2023 14:28