U arrestua 35-vjeçari nga Gostivari, sulmoi 54- vjeçare në banesë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 29 Shtator, 2022 10:27

Punonjësit policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, dje (28 shtator) rreth
orës 11:40 e kanë privuar nga liria 35-vjeçarin A.S. nga Gostivari, i cili pak më parë ishte raportuar nga një 54- vjeçare banore e në fshati të Gostivarit,  se e kishte sulmuar fizikisht në një objekt banesor në rrugën “Major Çede Filipovski” në Gostivar.

Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit dhe A.S. do të përballet me një parashtresë përkatëse.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 29 Shtator, 2022 10:27