Tre sulme fizike kanë ndodhur në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Dhjetor, 2022 11:49

Tre sulme fizike kanë ndodhur në Gostivar

T&S

Tre sulme fizike kanë ndodhur dje dhe sot në Gostivar. Rasti i fundit u denonsuar në ora 02:30 të natës në DPB- Gostivar, ku personi U.M.(23) nga Gostivari ka raportuar se rreth orës 01:10 në një restorant në rrugën e “Ilindenit” është sulmuar fizikisht nga B.P. nga Gostivari.

Po merren masa për zbardhjen e rastit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Dhjetor, 2022 11:49

03
Jan
Punonjësit policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar,...
03
Jan
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme-Gostivar,...