Tre minoren nga Dobërdolli sulmojnë bashkëmoshatarët e tyre

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 17 Gusht, 2020 14:35

Më 16 gusht rreth orës 21, L.N 32 vjeçar nga Gostivari, në SPB – Tetovë ka paraqitur se diku rreth orës 19, në lagjen Maleardi, djali I tij minoren së bashku me disa shokë të tij, janë sulmuar fizikisht nga tre bashkëmoshatar të tyre, të cilët gjatë sulmit kanë shfrytëzuar edhe mjete të forta.

Menjëherë pas ngjarjes, tre sulmuesit të moshës 15 dhe 16 vjeçe, të gjithë nga fshati Dobërdoll I Gostivarit, janë identifikuar dhe më pas janë privuar nga liria. Ata janë mbajtur në Stacionin Policor ku është biseduar për rastin në fjalë.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 17 Gusht, 2020 14:35