Tre mënyra të thjeshta për të larguar dhimbjen e kokës më shpejt

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Tetor, 2022 21:15

Tre mënyra të thjeshta për të larguar dhimbjen e kokës më shpejt

Janë të shumtë personat që kanë dhimbje koke apo migrenë çdo ditë dhe mënyra për ta përballuar atë është duke marrë vazhdimisht ilaçe.

Por nëse nuk është shumë e fortë, por e lehtë, atëherë ka mënyra për të reduktuar dhimbjen dhe për ta bërë atë të largohet më shpejt.

Uji

Një dehidrim shumë i lehtë mund të shkaktojë dhimbje koke. Pini një gotë të plotë me ujë dhe simptomat e lehta mund të zhduken menjëherë.

Koha jashtë

Nëse keni një shtrëngim në të dy tempujt, atëherë kjo mund të tregojë se jeni të stresuar. Bëni një pushim, merrni 5 here frymë thellë, merrni frymë përmes hundës dhe nxirrni përmes gojës.

Asnjë celular

Nëse kur lundroni në internet ose dërgoni mesazhe me celularin tuaj, e shikoni ekranin shumë afër, atëherë kjo shkakton shumë lodhje të syve dhe mund t’ju shkaktojë dhimbje koke.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Tetor, 2022 21:15