Trajkovski: Konflikti me Bullgarinë është shumë më serioz sesa mosmarrëveshja me Greqinë

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 16 Tetor, 2020 21:50

Konflikti me Bullgarinë është shumë më serioz sesa mosmarrëveshja me Greqinë sepse nuk kemi pasur probleme identiteti me Athinën, siç na ndodh tani me mohimin nga Sofja zyrtare, thotë sociologu Iljo Trajkovski, përcjell FLAKA.

Profesori nga Fakulteti Filozofik vlerëson se do të jetë shumë e vështirë për të gjetur një zgjidhje me Bullgarinë sepse ka shumë çështje të tjera që na lidhën në të kaluarën dhe disa prej tyre do të vazhdojnë të na lidhin. FLAKA

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 16 Tetor, 2020 21:50