Tjetër arrestim në Gostivar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Tetor, 2020 12:02

Dje (5-tetor) në ora 13.00, në Gradec të Gostivarit, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, e kanë arrestuar 31- vjeçarin N.D. nga fshati Gornjan i Gostivarit, i dënuar me dy vjet e gjysmë burg për veprën penale të “lëndime të rënda trupore”.

Pas arrestimit, realizuar me urdhër gjykate, N.D.  është dërguar dhe dorëzuar në Burgun e Shkupit për të vuajtur dënimin. GS

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Tetor, 2020 12:02