Thaçi vizitoi fshatrat e rajonit të Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 21 Qershor, 2020 22:52

Lideri i PDSH Menduh Thaçi bashkë me nënkryetarin e partisë Frymzim Dauti dhe kryetarin e degës së Gostivarit vizitoi aktivistët e fshatit Banjicë e Poshtme dhe Banjicë të Epërme.

Po ashtu, Thaçi dhe Dauti, takuan aktivistë të fshatit Llakavicë dhe Sërmnovë të Komunës së Gostivarit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 21 Qershor, 2020 22:52