Tetovë, gjendet marihunë tek një i burgosur nga Gostivari

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Gusht, 2020 14:08

Më 17 gusht rreth orës 14:30 minuta, një i punësuar në burgun e Tetovës ka paraqitur në SPB – Tetovë , se duke kontrolluar të burgosurin I.M (32) nga Gostivari, i cili është kthyer në burg pas pushimit të fundjavës, i ka gjetur marihuanë.

Punohet në zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Gusht, 2020 14:08