Tetovë, 32 vjeçari ankohet në Polici, e sulmuan fizikisht

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Tetor, 2022 10:51

Tetovë, 32 vjeçari ankohet në Polici, e sulmuan fizikisht

Tridhjetë e dy vjeçari I.R. nga Tetova, dje (30-tetor) në ora 18:55 në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 13:00 në rrugën ,,Kiro Ristevski“ në Tetovë është sulmuar fizikisht nga 39-vjeçari M.L., po ashtu nga Tetova.

Është zbardhur plotësisht rasti dhe ndaj të raportuarit M.L. do të vijojë një parashtresë përkatëse.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Tetor, 2022 10:51

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...