Tetovari bie në duart e Policisë, rrahu gruan!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Dhjetor, 2023 11:03

Tetovari bie në duart e Policisë, rrahu gruan!

Të martën rreth orës 01.00, efektivët e policisë të SPB-Tetovës kanë privuar 34-vjeçar S.A. nga Tetova, i cili më parë kishte qenë i raportuar nga gruaja e tij 34-vjeçare se rreth orës 22:30 në shtëpinë e tyre familjare e kishte sulmuar fizikisht atë dhe kishte kërcënuar fëmijët dhe babanë e tij.

“Personi është mbajtë në Stacionin Policor të Tetovës për pastrim të plotë dhe dokumentim të çështjes, pas së cilës do të përgatitet parashtresë përkatëse”, kumtuan nga Policia. Gostivari Sot Media

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Dhjetor, 2023 11:03