Tetë raste të reja me Covid 19 në rajonin e Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Qershor, 2020 11:41

Nga testimet e 24 orëve të fundit edhe tetë banorë në rajonin e Gostivarit kanë rezultuar pozitiv me virusin korona. Nga raste e reja, dy janë nga Gostivari, kurse gjashtë nga Vrapçishti.

Sipas informacioneve të Shtabit ndërkomunal të emergjencave në Gostivar, dy raste janë regjistruar në fshatin Dobërdoll, katër në Negotinë dhe dy në qytetin e Gostivarit.

Për momentin në Komunën e Gostivarit ka 9 raste aktive me Covid 19, kurse në Komunën e Vrapçishtit 11. Nga fillimi i pandemisë në rajonin e Gostivarit janë testuar 438 persona, prej ku 41 persona dolën pozitiv, 19 në Gostivar, 20 në Vrapçisht dhe dy në Komunën e Mavrovës.

Tre persona fatkeqësisht nuk i mbijetuan koronavirusit, një në Gostivar dhe dy në Vrapçisht

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Qershor, 2020 11:41