Tetë dhjetori ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 6 Dhjetor, 2022 13:23 Updated

Tetë dhjetori ditë jo pune për të gjithë qytetarët

T&S

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) njofton se 8 dhjetori (e enjte) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët.

Nga MPPS thonë se të enjten sipas Ligjit për festa në RMV shënohet dita e “Shën Klimentit të Ohrit”.

MPPS në kumtesë gjithashtu ua uron këtë festë të gjithë qytetarëve.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 6 Dhjetor, 2022 13:23 Updated

03
Jan
Punonjësit policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar,...
03
Jan
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme-Gostivar,...