Të shtunën do të ndalohet komunikacioni në rrugën Kërçovë-Ohër

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 15 Tetor, 2020 21:36

Nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë informojnë se komunikacioni në vend po zhvillohet në rrugë të thata.

Nga atje thonë se komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitet të ulët.

Nga LAMM informojnë se rruga Kërçovë-Ohër tek fshati Vrbjan më 17.10.2020 (e shtunë) për shkak të punimeve rrugore (minim) në mes orës 12 dhe 15 do të jetë e ndaluar për komunikacion.

Nga atje u rekomandojnë shoferëve që të kenë kujdes me shpejtësinë e veturave, veçanërisht përgjatë luginave të vendit ku mund të ketë rrëshqitje të dheut.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 15 Tetor, 2020 21:36