Të rinjtë e Kryqit të Kuq në Gostivar vendosën orë te parku i vogël i qytetit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Maj, 2023 18:18

Të rinjtë e Kryqit të Kuq në Gostivar vendosën orë te parku i vogël i qytetit

Të rinjtë e Gostivarit në kuadër të Kryqit të Kuq – Gostivar përmes një aksioni të tubimit të mjeteve siguruan dhe vendosën orën pranë Parku të vogël.

Me rastin e vendosjes së orës i pranishëm ishte kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari dhe kryesuesi i Këshillit të Komunës së Gostivarit, Valbon Limani të cilët e përshëndetën aksionin.

Mjetet janë siguruar nga sipërmarrësit e Gostivarit, ndërsa aksioni ka pasur për qëllim aktivizimin e të rinjve.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Maj, 2023 18:18