Back to homepage

Tag "WhatsApp"

Dita pa WhatsApp

WhatsApp del jashtë funksionit! Përdoruesit nuk mund të dërgojnë as të marrin mesazhe. WhatsApp duket se po përballet me një defekt pasi përdoruesit nga e gjithë bota po raportojnë probleme me dërgimin dhe marrjen e teksteve në aplikacion. Downdetector, një

Read Full Article

30
Mar
Pasi merr terapi në Repartin psikiatrik pranë Spitalit të Gostivarit,...