Back to homepage

Tag "Valdet Xhaferi"

Intervistë me Valdet Xhaferin: Politika, mundësi e përkyer për të qenë në shërbim të komunitetit

Kryetari i degës së Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar Valdet Xhaferi, në intervistën ekskluzive të fundvitit për Flaka Media Group, flet për politikën, udhëheqjen me degën e Gostivarit, institucionin që drejton dhe karrierën e tij. Xhaferi shpreh

Read Full Article