Back to homepage

Tag "Valbon Limani"

Le të flasim për sfidat dhe të ardhmen e Maqedonisë së Veriut, diskutim në Gostivar

Sot në Qendrën Rinore dhe të Komunitetit (YCC) në Gostivar u mbajt diskutimi “Le të flasimpër sfidat dhe të ardhmen e Maqedonisë së Veriut” me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuaratë Amerikës në Shkup, Ambasadorja Angela Price Aggeler. Kjo ngjarje u

Read Full Article

Komuna e Gostivarit do të lëshojë nga 1.500 denarë për 555 nxënës

Pas përfundimit të afatit kohor të pranimit të dokumentacionit nga familjet të cilët kanë nxënës në klasat e para për vitin shkollor 2022/2023, Departamenti për Mbrojtje Sociale, Shëndetësore dhe Mbrojtjen e Fëmijëve pranë Komunës së Gostivarit, ka konstatuar se 555

Read Full Article