Back to homepage

Tag "Skandal"

Skandali me vjedhësit serik, Policia demanton Gjykatën: Nuk është lëshuar urdhër-arrest!

Po thellohet skandali me vjedhësit serik Idajet Ahmedi nga Banjica e Poshtme e Gostivarit dhe shtetasi i Republikës së Shqipërisë, Robert Kolaveri. Derisa nga Gjykata themelore e Gostivarit pohojnë që vendimi i gjykatës është i plotfuqishëm dhe se në procedurë

Read Full Article