Back to homepage

Tag "Siria"

Ja emrat e dy gostivarasve që luftuan në Siri!

Qeveria e Maqedonisë së Veriut vendosi masa financiare, përkatësisht të ngrijë pasurinë e pesëmbëdhjetë shtetasve të dyshuar për veprime që kanë lidhje me terrorizmin dhe përhapjen e armëve për shkatërrim në masë. Këta shtetas dyshohet të kenë qenë të përfshirë

Read Full Article