Back to homepage

Tag "SHGM"

Studimi: Qëndrimet dhe perceptimet e gazetarëve për transparencën e drejtësisë në RMV Updated

Sot është prezantuar studimi “Qëndrimet dhe perceptimet e gazetarëve për transparencën e drejtësisë në Maqedoninë e Veriut”, me autor Davor Pashoski, e publikuar nga SHGM-ja. Analizë konstaton se rezultatet nxjerrin në përfundimin se shumica e gazetarëve besojnë se gjyqësori nuk

Read Full Article