Back to homepage

Tag "SHBA"

Kontrolli i Kongresit: Çfarë është në lojë në zgjedhjet e 8 nëntorit?

Në dy vitet e fundit demokratët kanë patur shumicën në të dy dhomat e Kongresit dhe presidencën, por mund të mos e kenë një pushtet të tillë të konsoliduar për shumë më gjatë. Republikanët janë favoritë për të fituar Dhomën

Read Full Article

Maqedonia e Veriut merr 78 milionë dollarë nga SHBA për modernizimin e Armatës

Armata e Republikës së Maqedonisë së Veriut po merr 78 milionë dollarë mbështetje amerikane në zhvillimin e kapaciteteve të saj, modernizimin, pajisjen dhe zhvillimin e kapaciteteve të mbrojtjes kibernetike. Mbështetja amerikane, siç njoftoi Ministria e Mbrojtjes, synon arritjen e objektivave

Read Full Article