Back to homepage

Tag "Rina Ajdari"

Deputetja Ajdari: Maqedonia e Veriut ka konfirmuar angazhimin strategjik ndaj Bashkimit Evropian

Vendi  ynë është shëndëruar në një partner të besueshëm për Bashkimin Evropian duke iniciuar reforma të qëndrueshme por edhe për faktin se shumë vende të Unionit,  që nga fillimi i krizës financiare dhe asaj të migracionit, u ndërgjegjësuan për rëndësinë gjeopolitike të Maqedonisë së

Read Full Article

Intervistë me deputeten, Rina Ajdari: Deputetet femra për shumë çështje arrijnë ti tejkalojnë ngjyrimet politike

Në intervistën ekskluzive për Flaka Media Group, me rastin e festave të fundvitit, deputetja e BDI, Rina Ajdari flet për aktualitetin politik, profesionin, postin e deputetes dhe të drejtat e grave. “Në Kuvend deputetet femra për shumë çështje arrijnë ti

Read Full Article