Back to homepage

Tag "Qeveria"

Qeveria do të ulë akcizën për karburantet dhe do të heqë TVSH-në për ushqimin, energjinë elektrike dhe ngrohjen?!

Qeveria do të ulë akcizën për karburantet dhe do të heqë TVSH-në për ushqimin, energjinë elektrike dhe ngrohjen?!

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut është duke pregatitur që sot të shpallë dy masa të rëndësishme për zbutjen e çmimeve, që së fundmi kanë krijuar shqetësime në vend. Televizioni “Telma” duke u thirrur në burime qeveritare njoftoi se

Read Full Article
Deri në fund të javës pritet formimi i Qeverisë së re në Maqedoni

Deri në fund të javës pritet formimi i Qeverisë së re në Maqedoni

Lideri i LSDM-së dhe mandatar për përbërjen e qeverisë së re, Dimitar Kovaçevski pritet nesër në Kuvend ta dorëzojë propozimin për përbërjen e kabinetit qeveritar dhe programin e ri qeveritar, ndërsa në fund të javës të mbahet seancë kuvendor për

Read Full Article
Të mërkurën dorëheqja e Zaevit dhe gjithë Qeverisë

Të mërkurën dorëheqja e Zaevit dhe gjithë Qeverisë

Kryeministri Zoran Zaev të mërkurën do të parashtrojë dorëheqje nga funksioni i kryeministrit në Kuvend. Në dorëheqje do të jetë edhe e gjithë qeveria, kurse deputetët nuk do të kenë mundësi të parashtrojnë pyetje. Akti do të vijojë në të

Read Full Article