Back to homepage

Tag "Othello"

Nata finale, u ndanë çmimet e edicionit të gjashtë të festivalit Othello në Gostivar Updated

Me mbrëmjen finale ka përfunduar festivali i gjashtë ndërkombëtar i Teatrit “Othello”, në Gostivar, njofton Gostivari Sot Juria në përbërje Shengyl Ismaili, Vjollca Bekteshi Hamiti, Viktorija Stepanoska ndau çmimet e edicionit të sivjetshëm Aktorja më e mirë u shpallë Klimentina

Read Full Article

Othello në natën e pestë, shfaqet “Deni dhe deti i thellë i kaltërt” Updated

Në natën e pestë të festivalit të teatrove Othello në Gostivar, në skenë u ngjitë Teatri i qytetit “BekimFehmiu” nga Prizreni i Kosovës me shfaqen “Deni dhe deti i thellë i kaltërt”, njofton Gostivari Sot Në natën e gjashtë dhe

Read Full Article

Nata e tretë e festivalit “Othello”, në skenë u ngjit Teatri Fabrika nga Shkupi Updated

“Pelikani” Tetatri Fabrika nga Shkupi. Programi i festivalit “Othello”: 12.09.2022 ora 20:00 “Libraria e pafundesise” autor: SABAHATTiN KUDRET AKSAL dhe regjisor: MUSTAFA KURT Teatri shtetëror i Ankaras – Turqi 13.09.2022 ora 20:00 “Të gjithë janë të çmëndur” autor dhe regjisor: Naun Shundi Tiranë – Shqipëri 14.09.2022 ora 20:00 “Pelikani”

Read Full Article

Festivali Othello, në natën e dytë u prezantua Teatri i Tiranës Updated

“Të gjithë janë të çmendur” Teatri Tiranë- Shqipëri Programi i festivalit “Othello”: 12.09.2022 ora 20:00 “Libraria e pafundesise” autor: SABAHATTiN KUDRET AKSAL dhe regjisor: MUSTAFA KURT Teatri shtetëror i Ankaras – Turqi 13.09.2022 ora 20:00 “Të gjithë janë të çmëndur” autor dhe regjisor: Naun Shundi Tiranë

Read Full Article

“Libraria e pafundësisë”hapi edicionin e gjashtë të festivalit “Othello” në Gostivar Updated

“Libraria e pafundësisë”hapi edicionin e gjashtë të festivalit “Othello” në Gostivar. Programi i festivalit “Othello”: 12.09.2022 ora 20:00 “Libraria e pafundesise” autor: SABAHATTiN KUDRET AKSAL dhe regjisor: MUSTAFA KURT Teatri shtetëror i Ankaras – Turqi 13.09.2022 ora 20:00 “Të gjithë janë të çmëndur” autor dhe regjisor:

Read Full Article

Gostivar, nis edicioni i gjashtë i festivalit të teatrove “Othello”

Nis edicioni i gjashtë i festivalit të teatrove “Othello” në Gostivar. Ky edicion i cili fillon sonte, do të hapet nga trupa e Teatrit të Ankarasë nga Republika e Turqisë, e cila vjen për herë të parë në Gostivar. Për

Read Full Article