Back to homepage

Tag "Opinion"

Shpirti i Arbërit dhe shpirti i Skenderbeut!

Opinion / Driton Zenku Fjalori, doktrinat dhe veprimi politik janë diskurse dhe lëkundje koherente. Varësisht nga monemtumi poentohet dhe merren veprime të caktuara. Këtë e vërtetojnë teoritë më të rëndësishme të politikës, ato që ndryshuan rrjedhën e ngjarjeve, emrat e

Read Full Article